Årsberetning

Årsberetning Gudhjem idrætsforening
Generalforsamling 14/3 2019

Tja..så sidder vi her igen og skal tænke på året der er gået.
Vi ved det altid er svært for vores medlemmer at finde ud af det der med svømmehallen og idrætsforeningen...
Vi slår derfor lige fast med 7 tommer søm... Gudhjem idrætsforening lejer sig ind i svømmehallen... bruger små 200000 på det...de tiltag med cykler, måtter, Aqua hold, børnehold mm er gudhjem idrætsforening...
Vi er stadig en meget aktiv forening. Vi har store hold og mindre store hold, men der skal være plads til det hele..og det vi mister på karrusellerne tjener vi på gyngerne... og det er meget tilfredsstillende med den kultur.

Vi har gang i 3 Aqua spin hold, 2 på formiddage og 1 aftenhold.
Vi har 4 Aqua fitness hold (stort set fuld bookede) 2formiddage og 2 aftenhold.
Vi har 1 Aqua act...fuld knald på
2 crawl/hav svømme hold
Desværre har vi sagt farvel til vores gravid svømmehold pga manglende tilslutning og travlhed hos de 2 jordemødre der havde holdet, samt vores yoga hold i cafeteriet- også på grund af manglende tilslutning og andre interesser fra trænerne.

På børnesiden hvor det primært er Carina og Heidi der står for den fortsatte ud vikling af DGI’s svømmekoncept,
Der er opstået 2 havfrue svømmehold i løbet af året
Og så er der atter et konkurrence hold i Gudhjem...ikke mange men hvor er det bare fint det er der..men udvikling og ikke afvikling.

Vi har haft 2 åbent hus arrangementer inden sæsonstart...det ene rigtig godt besøgt. Her havde man mulighed for at prøve de forskellige aktiviteter. Vi har haft svøm-langt arrangement i vores egen tid en onsdag.. det var sjov og hyggeligt.
Mindre hyggeligt er det at vores meget aktive og idérige Carina vælger at holde en pause fra bestyrelses arbejdet. Carina du vil blive savnet- meget!!! Din sprudlende energi... men stor respekt for du nu vælger at passe på dig selv....
Tak for alle timer du har langt i GIF`s bestyrelse ..
Vi siger også farvel til vores mangeårige kasserer Torben... der har været med i 15 år og været med til at udvikle gudhjemidrætsforening til det den er i dag. Også stor tak til dig..

Stor tak til svømmehallen, Michael og livreddere som gør et stort arbejde for vi altid kan føle os velkomne og godt tilpas.
Tak til vores aktive medlemmer der trofast dukker op til deres timer og sørger for at vi kan holde hjulene igang og skindet på næsen...

Tak til resten af bestyrelsen og de nye...for godt samarbejde.

Karin


PS der er valgt 3 nye medlemmer til bestyrelsen... så masser af velvilje til at køre foreningen videre i den positive retning