24/1-2022:

Corona-smitten fylder jo desværre rigtig meget i samfundet i denne tid - og vi har desværre ikke kunnet undgå, at det får indflydelse på nogle af de hold, som er en del af SWIM WEEK i uge 4.

Følg derfor med i nedestående oversigt, hvor vi opdaterer, såfremt der er ændringer:

Mandag kl. 17-18: Aqua Board Fitness
Mandag kl. 18-19: Aqua Fitness
Tirsdag kl. 18-19: Aqua Spinning
Onsdag kl. 19-20: Crawl for voksne
Torsdag kl. 9-10: Aqua Fitness
Torsdag kl. 10-11: Aqua Spinning
Torsdag kl. 17-18: Fridykning - AFLYST - FLYTTET TIL UGE 5
Torsdag kl. 18-19: Aqua Power
Torsdag kl. 20-21: Aqua Board Yoga - AFLYST - FLYTTET TIL UGE 6
Fredag kl. 15-16: Motionshold med undervisning

9/1-2022:

Kære alle,

Med en uges forsinkelse starter vi i morgen, mandag d. 10/1, forårs-sæsonen op!

Vi starter med det praktiske:

Alle over 12 år skal huske at bære mundbind i svømmehallens lokaler
(undtaget udøveren, som er fritaget for mundbind i omklædning og i svømmehallen)!
Husk at holde afstand samt benytte håndsprit, som er opsat flere steder i svømmehallen.

Vi opfordrer alle til kviktest/hjemmetest inden træning - og har man symptomer på sygdom, så bliver man hjemme!

Derudover vil vi informere om, at Gudhjem Idrætsforening i uge 4 er med i det landsdækkende event: Swim Week:
Hele ugen slår svømmeklubber i hele landet dørene op til deres voksenhold.
Vil du gerne være bedre til at svømme crawl, prøve Aqua Fitness eller drømmer du bare om at lære at svømme helt fra bunden?
Så har du mulighed for at prøve det - helt GRATIS.

I Gudhjem Idrætsforening tilbyder vi rigtig mange forskellige vandaktiviteter - og du har mulighed for at komme og prøve følgende i uge 4:
Mandag kl. 17-18: Aqua Board Fitness
Mandag kl. 18-19: Aqua Fitness
Tirsdag kl. 18-19: Aqua Spinning
Onsdag kl. 19-20: Crawl for voksne
Torsdag kl. 9-10: Aqua Fitness
Torsdag kl. 10-11: Aqua Spinning
Torsdag kl. 17-18: Fridykning
Torsdag kl. 18-19: Aqua Power
Torsdag kl. 20-21: Aqua Board Yoga
Fredag kl. 15-16: Motionshold med undervisning

Så har DU lyst til at prøve noget nyt?
Har DU lyst til at hive veninden/kollegaen/husbonden el.a. med i svømmehallen - så mød op, tag en snak med instruktøren og prøv at være med.

I kan læse mere om holdene på vores hjemmeside: www.gudhjem-if.dk

Del gerne budskabet!

Vi ses i vandet :)

21/12.2021:

Kære vandhunde,

Pga. de seneste restriktioner og anbefalinger om at pause foreningsidræt til og med 5/1-2022, udsætter vi opstarten på forårs-sæsonen til uge 2.

Svømmehallen har dog fortsat åbent, også i juleferien, så hvis I trænger til en tur i vandet kan I finde åbningstiderne på hjemmesiden www.gudhjemsvoemmehal.dk

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår!
- Og så krydser vi fingre for, at vi må ses i uge 2 ;)

På vegne af bestyrelse og instruktører i GIF
/Carina

21/12-2021:

AQUA BOARD YOGA - hver anden torsdag - fra uge 2 (8 gange)

På holdet Aqua Board YOGA udøver du yoga "på vandet". Du vil blive guidet gennem et yogaprogram med liggende, siddende, knælende og stående stillinger. Balance og styrke udfordres og du aktiverer muskler du måske ikke vidste at du havde!

Det er ikke en forudsætning at du kender til yoga i forvejen, så kan du se dig selv i denne udfordring med et smil på læben og tungen lige i munden er det bare at melde dig til :)

Det er undervisning 8 gange.
Hver anden TORSDAG kl. 20-21

Tilmelding her på hjemmesiden under "tilmelding" - pris for 8 gange kr. 450,-

29/11-2021:

Fra mandag d. 29/11-21 skal du vise Coronapas i Gudhjem Svømmehal.
Som følge af de nyeste restriktioner, skal vi se coronapas når vi er mere end 100 personer samlet.
Det er vi normalt sjældent, men vi går en jul i møde hvor vi mødes mere på tværs til forskellige arrangementer o.l.
Og vi vil gerne være med til hindre smitten i at brede sig yderligere.
Derfor skal alle besøgende over 15 år, fra mandag, vise coronapas (el. negativ test) INDEN adgang til omklædningen, svømmehallen og caféen på 1.sal.
Læs mere om coronapas på www.coronasmitte.dk