20. april 2021:

Mere godt nyt til de vandglade 🙂

Fra i morgen, onsdag den 21/4, må nogle af jer igen komme i svømmehallen, såfremt det foregår efter gældende retningslinier.

Vi ved, at rigtig mange af jer savner at komme i vandet - Gudhjem Idrætsforening har derfor i samarbejde med Gudhjem Svømmehal oprettet nogle aktivitets-hold tirsdagene i ugerne 17 til 20 (for aldersgruppen 70+) og til uge 24 (for børnesvømmerne).
Vi må ikke være så mange i svømmehallen ad gangen - og har derfor oprettet flere mindre hold - men samme dag, så det kan betale sig for svømmehallen, at holde åbent:

4 gange:
Morgenhold 1 kl. 8-9 (70+) (Fitness eller svømning)
Morgenhold 2 kl. 9-10 (70+) (Fitness eller svømning)
Morgenhold 3 kl. 10-11 (70+) (Fitness eller svømning)

8 gange:
Sommerhold 1 kl. 15-16 (Børn) Begynder
Sommerhold 2 kl. 16-17 (Børn) Let øvede
Sommerhold 3 kl. 17-18 (Børn) Øvede

MEN det kræver, at I tilmelder jer - på www.gudhjem-if.dk under TILMELDING (hvor I også kan læse mere om holdene)
Præcis som I ellers gør før sæsonstart.

Der vil være en pris for disse 4 eller 8 gange. Rabatordningen, som vi tidligere har omtalt, vil kun være gældende fra efterårssæsonen.
Som sagt ved vi, at rigtig mange af jer savner svømning og svømmehallen - og for børnene gælder, at I måske gerne vil være lidt mere trygge ved vandet, inden I skal på sommerferie, eller før I skal bade en masse ved stranden til sommer. Derfor laver vi denne sommersvømnings-løsning - udenom GIFs svømmeskolekoncept - på i alt 8 gange inden sommerferien.

OG I skal være opmærksomme på, at I kun har det gældende tidsrum til at være i svømmehallen.
Dvs. 1 time inkl. omklædning, undervisning, osv.
Pga. det begrænsede antal udøvere, SKAL I være ude af omklædningen inden det næste hold får adgang.
- se mere på www.gudhjem-if.dk under TILMELDING.
Vi ved, at det er lidt omstændigt, men håber at vi i fællesskab kan få det til at fungere - så vi kan komme i vandet igen 🙂
Jer, der er i aldersgruppen 70+ skal desuden huske at medbringe gyldigt Coronapas til fremvisning hver gang.
Vi ses 🙂

10. april 2021:

💧Til alle vandglade piger og drenge i alderen 7-12 år - se her!!!🧜‍♀

Vi håber og tror på, at svømmehallerne får lov til at åbne inden sommerferien - og Gudhjem Idrætsforening kan derfor i samarbejde med Rønne Svømmeklub tilbyde 2 x AquaCamps for de vandfriske 7-12 årige i sommerferien:

Mandag til fredag i uge 27 i Rønne Svømmehal
Mandag til fredag i uge 30 i Gudhjem Svømmehal.
Begge uger fra kl. 9.00 - 15.15.
Aldersgruppen er 7 - 12 år.
Der vil være Instruktører og hjælpeinstruktører med begge uger fra både Rønne Svømmeklub og Gudhjem Idrætsforening.

AquaCamp er et koncept, som Dansk Svømmeunion har kørt med stor succes over resten af landet i mere end 15 år. Der plejer at være udsolgt flere måneder i forvejen!

I er velkomne til at kontakte Christina fra Rønne Svømmeklub på 6171 5767 for yderligere oplysninger.
Se evt. også www.aquacamp.dk.

Det vil også være muligt at få udleveret en folder i begge svømmehaller, når vi en gang genåbner, ligesom der allerede nu er åbent for tilmelding på Rønne Svømmeklubs hjemmeside: www.bornsvoem.dk under fanen "Tilmelding" og vælg ”AquaCamp 2021". (Det er vigtigt, at I under "Bemærkninger" skriver, hvilken str. T-shirt den tilmeldte svømmer bruger. )

Det er ikke et krav, at man er medlem af en svømmeklub, hvorfor I er meget velkomne til at dele opslaget samt fortælle kammerater og naboer m.fl. om tilbuddet. Det kan også være, at der er en fætter eller kusine "ovrefra", der har lyst til at være med.

Vær opmærksom på, at der kun er 36 pladser i Rønne og 30 pladser i Gudhjem. Af hensyn til antallet af T-shirts og Goodiebags, beder vi om tilmelding senest den 10. juni til Rønne og 1. juli til Gudhjem.
Vi håber at se en masse vandglade børn til en masse sjov både på land og i vand 🙂

Carina (GIF) og Christina (RSK)

25. marts 2021:

Grundet de seneste udmeldinger om genåbning for indendørsidræt, kommer GIF ikke igang med forårssæsonen 2021.

Som udgangspunkt kan der lukkes op for børn og unges inde-idræt ultimo april. Om dét også gælder svømmehaller ved vi endnu ikke.
Men svømmesæsonen i GIF slutter med udgangen af marts (for fitness-hold) samt udgangen af april (for svømmehold).
Så vi kommer ikke i vandet igen inden GIF holder sommerferie.

Medlemmer af GIF i sæsonen 2020/2021 vil inden næste sæsonstart modtage en e-mail (via medlemssystemet Conventus) med en rabatkode, der kan bruges ved tilmelding til sæsonen 2021/2022.
Mere om dette, når aktivitetsplanen for næste sæson er fastlagt.

Hold fortsat øje med vores facebook-side samt hjemmeside for opdateringer samt eventuelle sommeraktiviteter, såfremt vi må komme i svømmehallen igen hen over sommeren.