25. august 2020:

Tak til alle de besøgende ved vores Åbent Hus / Inspirationsdag i søndags!

Der blev i den grad gået til den på både Fit-måtterne, cyklerne og i havfruedragterne - det var så dejligt at se :)

Vi har åbnet for tilmelding til sæsonen 2020/2021, og flere hold har allerede ventelister.
Har du eller dit barn lyst til at deltage på et af vores svømme- og/eller aktivitetshold i denne sæson, så tøv ikke med at melde jer til.
Vi starter mandag i uge 37.

Vi ses :)

10. august 2020:

Åbent hus

Søndag den 23. august kl. 10-13 holder Gudhjem Idrætsforening Inspirationsdag i Gudhjem Svømmehal.

Elsker du også at boltre dig i vandet?
Trænger du til skånsom motion?
Skal dit barn/barnebarn blive mere fortrolig med det våde element?

Så kom og prøv vores aktiviteter:
- Aqua Fitness (voksne)
- Aqua Spinning (voksne)
- Aqua Fit Mat (voksne og børn 8+)
- Havfruesvømning (børn 8+)
- Svømmeskole (fra 3+ inkl. forælder til voksne)
- Tag en snak med instruktørerne om, hvad vi kan tilbyde DIG!

Vi glæder os til at se dig - arrangementet er gratis :)

Søndag den 23. august kl. 20.00 åbner vi ligeledes for tilmelding til sæsonen 20/21, som starter uge 37.

11. april 2020:

Pga. corona-krisen stopper vores forårssæson desværre tidligere end planlagt,
da svømmehallen pt. tidligst åbner op igen den 11. maj.

Vi vil derfor gerne takke jer alle sammen for en fantastisk sæson i Gudhjem Svømmehal!

Selvom det er en underlig tid lige nu, ser vi frem til sæson 2020/2021 med en masse glade medlemmer.

Og fra bestyrelse og instruktører ønsker vi jer alle en rigtig god påske!

Pas godt på hinanden derude!

P.S. Vi skylder både aqua-fitness og -spinninghold samt svømmeskolen afslutningsarrangementer og svømmemærker osv.
Hvis omstændighederne tillader det, vil vi forsøge at arrangere noget i løbet af sommeren.

☀

OPDATERET 26/3-2020:

Som naturlig konsekvens af udmeldingerne på statsministeriets pressemøder vedr. Corona covid-19, er alle aktiviteter i GIF aflyst fra nu af, og som minimum til og med den 13. april.

Vi vender tilbage via e-mail til henholdsvis fitness-holdene og svømmeskolen, når vi ved mere om hvornår vi kan åbne op igen, og hvilke aktiviteter vi i så fald kan få afviklet.

Husk at tage anvisningerne fra Sundhedsstyrelsen alvorligt, og pas på hinanden.