18/8-2022:

Vi kan med glæde oplyse, at det er lykkedes at finde nogle friske drenge til at hjælpe med svømmeundervisningen om mandagen.
Der er derfor oprettet Svøm 2 og Svøm 3 - også om mandagen. Tilmelding er åben for sæson 2022/2023.

Vi ses i vandet!

15/8-2022:

Vi udfaser hjemmesiden www.gudhjem-if.dk i løbet af den kommende sæson.

Istedet finder du informationer foretager tilmelding osv. via www.gudhjemsvoemmehal.dk
- hvor Gudhjem IF har fået deres egen del af hjemmesiden.

Så væn dig til, allerede nu, at benytte den "nye" hjemmeside.

4/6-2022:

I år er Gudhjem Idrætsforening med i kommunens og DGIs sommerferie-aktivitetes-katalog for børn!!

Kataloget udsendes til skolerne inden sommerferien og publiceres på kommunens og DGIs hjemmeside.

I Gudhjem Idrætsforening kommer vi til at tilbyde:

* Aktiviteter for børn i alderen 8-15 år (som er vandsikre - dvs. kan være i vandet uden hjælpemidler)
* Hver torsdag i uge 26-31 kl. 10-15
* Aktiviteterne er gratis - MEN kræver tilmelding (her på hjemmesiden under "Tilmelding") pga. begrænset antal pladser.
* Der vil være aktiviteter såvel i svømmehallen, som på græs- og legearealerne udenfor.
* Børnene skal selv medbringe madpakke, drikkelse, badetøj, håndklæde, tøj til udendørs leg.

30/6 + 21/7 : Livredning og livredderdyst
7/7 og 28/7 : Balance og forhindringsbane
14/7 og 4/8 : Dyk, Spring og forhindringsbane

Først til mølle....

Vi ses :)

29/4-2022:

Tak for en skøn sæson! Vi kom igennem uden ALT for mange Corona-restriktioner :)

* Den 10. april havde Havfrueholdet besøg af en ægte Havfrue fra Den Blå planet. Se nogle skønne billeder nedenfor (Fotograf: #henriksorensenphotography).

* Den 23. april afholdt GIF i samarbejde med DGI et Forårsstævne i Gudhjem Svømmehal - 32 børn deltog og mindst ligeså mange forældre var med som heppere og hjælpemotorer!
Der blev hygget, svømmet, heppet, spist frugt og kage, uddelt diplomer og medaljer! En rigtig dejlig eftermiddag!

Tusinde tak til trænere, hjælpere og deltagere samt DGI for at vi har kunnet få disse arrangementer op at stå :)
Og tak til DagliBrugsen Gudhjem for sponsering af frugt og saft til begge arrangementer.

Nu skal vi igang med planlægning af den kommende sæson - og vi melder ud til medlemmerne ca. august omkring hold og åbning for tilmelding.

Har I ris/ros, kommentarer, ønsker m.m. for den kommende sæson, så kontakt os gerne, så vi kan tage det med i planlægningen.

- Og kontakt os endelig, hvis I har lyst til at være instruktør - det gælder både voksen- og børnehold.

Rigtig god sommer!!

Havfrue0004.JPG mini